De snelste sneeuwleverancier in de wereld.

SNEEUWMAKERS SINDS 1996

Polar Europe is een van ’s werelds grootste leverancier van echte sneeuw en sneeuw decoratie. Voor evenementen binnen en buiten. Sneeuw kopen? dat kan bij ons het hele jaar door! Doordat onze apparatuur mobiel is kunnen wij overal ter wereld sneeuw maken. Op het Rode Plein in Moskou, op de stranden van de Caraïben, een dorpsplein in Nederland. Of bijvoorbeeld bij u in de achtertuin

Sneeuw kopen

Heeft u sneeuw nodig voor een evenement van een dag? Of voor een kleiner maar langer project? Polar maakt sneeuw op maat. Sleeën van een sneeuwhelling of snowboarden en langlaufen. Sneeuwpoppen bouwen en sneeuwballen gooien bij u in de straat? Of er een keertje uitspringen met de plaatselijke kerstmarkt met een vers pak sneeuw? Zoals gezegd zijn de mogelijkheden zijn enorm!
Sneeuw kan je kopen in veel verschillende soorten. Heeft u hier vragen over neem dan contact met ons op. Of neem een kijkje in onze SHOP!

Winter Effecten

Decoratie sneeuw is een praktische oplossing om een winters decor neer te zetten. Die ook de hitte van studiolampen kan doorstaan! Polar heeft een ruim assortiment decoratie sneeuw. Reclame’s, promotionele activiteiten of het maken van filmdecors behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voornamelijk gebruiken wij sneeuw van biologisch afbreekbaar papier. Of kunststof sneeuw speciaal ontwikkeld voor binnen gebruik en etalages. Ook hebben wij sneeuwdekens en ijspegels. Ten slotte zijn alle  soorten sneeuw  die wij buiten gebruiken biologisch afbreekbaar.

Events

Polar Europe ondersteunt ook evenementen zoals survival runs. En is al meer dan tien jaar logistiek partner van Duitse Olympische Sportbond. Maar ook de Nederlandse Ski Vereniging ondersteunen wij al jaren in het organiseren van diverse ski en snowboard wedstrijden.

Voor meer informatie kunt u ons Contactformulier invullen:

Sneeuw pistenbully
kunstsneeuw
Sneeuw decoratie
Papier sneeuw op kerstbomen
Het Amsterdamse Winter Paradijs
papier sneeuw op straat in Amsterdam, Goldfinch
Nep Sneeuwpop
Real snow making
Sneeuw op het strand
Sneeuw voor bigair
Sneeuw in Annecy, Frankrijk
Sneeuw voor Volkswagen reclame
    Sorry, no posts matched your criteria.

error: Content is protected !!