Echte sneeuw

Echte sneeuw is waar ook in de wereld een spektakel. Dit kunnen we gerust stellen na meer dan duizend evenementen in Europa en daarbuiten. De witte massa die wij produceren ook wel genoemd: Polarsnow. De sneeuw laat ‘s werelds ski & snowboard elite duizelingwekkende sprongen zien, demonstreren de beste langlaufers hun kunnen en glijden kinderen op een tube een sneeuwhelling af. Of het nou op het Rode Plein in Moskou is, of op het zonovergoten strand van Porto. Wij leggen de sneeuwwitte basis voor een succesvol evenement. 

PolarSnow

Is een 100% natuurlijke echte sneeuw die ontstaat in een productieproces waarbij niets anders wordt gebruikt dan: water, lucht en vloeibare stikstof. Wij bootsen als het ware de natuur na, met één belangrijk verschil: Het is niet afhankelijk van de temperatuur van de buitenlucht. Hierdoor kan de sneeuw het gehele jaar door worden gemaakt. Bovendien gebruiken wij speciaal ontwikkelde draagbare apparatuur, zodat de sneeuw op bijna elke gewenste plek kan worden geproduceerd. Steile hellingen, tropische stranden, grote steden waar het +30 graden is, je kunt het zo gek niet verzinnen en het is allemaal mogelijk!

No Limits

De productie capaciteit kan oplopen tot wel 200 m3 sneeuw per uur, en u heeft de ideale kwaliteitssneeuw al uw winterevenementen die u maar kunt bedenken. De toepassingen zijn legio: van snowboard-worldcups tot skipistes in de stad, van het maken van sneeuwsculpturen tot een sneeuwballen gevecht. En nog zo veel meer. Echte sneeuw leveren wij het gehele jaar door zelfs tot aan de deur. Heeft u vragen neem contact met ons op! Of bent u geïnteresseerd vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Landrover Commercial

Big Air Zurich, Freestyle.ch

Polar Snow @ X GAMES OSLO

Polar Snow voor de film Everest

error: Content is protected !!